2011. március 6., vasárnap

Kisgyerekes családok találkozója


Farsang utolsó vasárnapján tartottuk meg Udvardon, gyermekbarát környezetben, vagyis a jó meleg plébánián, a kisgyermekes családok találkozóját, melyen kilenc család, tizenhat gyermek és négy cserkészvezető vett részt.


A találkozó rajzfilm vetítéssel kezdődött, szülők és a kis lurkók egyaránt élvezték Szent Bernadett, Lourdes hercegnőjének történetét. A rajzfilm után a gyerekek birtokukba vették a játszószobát, ahol egy társasjátékban bizonyíthatták, hogy mennyire figyeltek Bernadett történetére. Mindannyian nagyon ügyesek voltak, egyetlen kérdésre sem érkezett pontatlan válasz. A nagy játék közepette azért jutott idő egy kis színezésre is.


Amíg a gyerekek délutáni programja Bernadett története köré épült, kihasználva a játszva tanulás adta lehetőségeket, addig a szülőkre Nagy Tibor atya előadása várt a nagyböjti időszakról.


A találkozó közös szentmisével ért véget, melyet ifjúsági énekek színesítettek. A legközelebbi találkozásra azokat is szeretettel várjuk, akik most sajnos nem tudtak eljönni.

Dékány Andrea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése