2010. december 27., hétfő

Narnia tájain - avagy a vének napja

December 27-én jött el a nap, amire még csapatunkban nem volt példa. A szervezők ilyen és ehhez hasonló kampányszöveggel hirdették meg a rendezvényt, melyet most kivételesen nem a kiscserkészeknek, nem a rovereknek, hanem a jól kiszolgált felnőtt vezetőknek készítettek. S hogy kik voltak a főszervezők? Pálinkás Balázs, Balogh Ádám, Vivi, Meli, Szilvike, Sanyi, és még sorolhatnám azokat a SÖV-ÖV vagy egyszerűen "sima" cserkészeket, akik gondoltak megfáradt egykori vezetőikre.

A keretmese Narnia hófödte tájain játszódott. A helyszín és időjárás remekül alkalmazkodott a behavazott mesebeli táj jellegéhez. Mínus 250 fokos hideg, északi szél, jég és hótakaró.


Kalandban bőven volt részünk Narnia földjén, érdekes feladatok vártak ránk, melyek teljesítéséhez össze kellett szednünk minden ügyességünket és még a már-már beporosodott cserkésztudásunkat is. A portya után forró tea és finom gulyás várt ránk a cserkészotthonban. A maffia leleplezése után arra is fény derült, hogy ki lett Narnia hőse és hősnője. Köszönjük a szervezőknek, hogy hosszú idő után végre ismét résztvevőként élvezhettük az általuk szervezett rendezvényt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése