2010. október 2., szombat

Az első közös őrsi

 Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy erdő, s ennek az erdőnek, és mezőjének állatkái idén télre behúzódtak egy házikóba, hogy a Méhecskék, a Kaméleonok és a Mormoták, együtt töltsenek egy teljes délutánt. Ki-ki a maga módján tekintett e különös szövetségre, de mi most már, egy nagy család vagyunk.

Hogy félre ne értessék a dolog, aMéhecske, a Kaméleon és a Mormota őrsök ezentúl együtt járnak majd őrsi összejövetelekre, együtt játszanak, dalolnak, teáznak és még sok minden mást :-)
Október 2-án tartottuk az első ilyen különleges alkalmat. Voltunk vagy három tucatnyian. S mivel ilyen szép számban összejöttünk, egyesítettük erőinket:-) meg a takarításhoz fűzött mélységes kapcsolatainkat és kifényeztük az erdei vadlakot:P vagyis az udvardi cserkészlakot. Jutalmul kis tea és játék közben kipihentük magunkat, hogy elég erőnk legyen a szülinapost az égig dobálni...ugye René?

S midőn az idő misét hozott, megtanultuk mi az önfegyelem, tolerancia és a család. Mise után kileheltük magunkból még a maradék szusszt is röp- és kosárlabdázás közben és munkánk végeztével hazamentünk.

Itt a vége, fuss el véle, ha meg nem hiszed, legközelebb gyere el!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése