2012. szeptember 2., vasárnap

Geocaching bicajtúra, Ohaj

Geocaching túra a második.


Így 2012. szeptember másodikára esett a GEOCACHING BICÓTÚRA.  Már előre kinézet cahe-ket (olvasd keseket) mentünk levadászni.   Picit szomorúan kezdődö ez a nap. Hol eset, hol nem. A  megbeszélt időpont René-ék előtt volt  13:30 volt. Én, Erika és René innivalóval teli hátizsákkal, bicóval es persze sisak és a kukás mellény sem hiányozhatott rólunk.  Így elindultunk a mellettünk lévő falucskába azaz Zsitvabesenyőre ahol már Pufi és Anikó készülődve vart ránk. Ott elbúcsúztunk Anci nénitől és Peti bácsitól és mehettünk OHAJRA.  Még Besenyőn mellénk szegődött Erika unokatestvére Dani. Tekertünk, tekertünk és még talán tekertünk volna tovább is, de már OHAJON is voltunk. 

1 cache Dolný Ohaj –Sik. Ez a dobozka egy igen szép helyen volt elrejtve az Ohaji Sík nevezetű tó mellet egy odvas fában. 

2 cache DOLNY OHAJ Ez egy úgynevezett multi cache volt amit meg otthon megfejtettem. A dobozka a temető melletti kerítésnél vagy talán már a temetőhöz tartozó nagy akácfa lábánál volt elrejtve. A sikeres megtálalója René volt. 

Ohaj után elbicóztunk Húl-ra is, de az ott levő cache nem volt a helyén azért DNF lett. (DNF = do not found it).  Megbeszélés után úgy döntöttunk, hogy elmegyünk még Radavára is. Ott egy picit eltévedtünk, de végül megtálaltuk a helyes utat cache- hez. 

3 cache Radava Ide picit többet tekertünk de én szerintem megérte. Dobozka egy-kettő megtálalva és volt időnk 1 picit challenge-re is ahol az volt a feladat hogy le kellet fényképezni magunkat 1 növény mellet és kikeresni neki a latin nevét.

Radavárol az út vissza Besenyőre vezetett ahol megkóstolhattuk Anci néni híres sütijét a "Női szeszélyt". Mindent megköszönve elindult a Udvardi csapat fele haza - il.. haza felé.
Ez 1 nagyon jóóó élményekkel gazdag utolsó szünidői nap volt. 

Matyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése